20.3.2020 16:19
FunShine Cheerleaders ry

Tervehdys seuramme kaikilta valmentajilta ja hallitukselta

Hei kaikki FSC:set,

Treenitauko ainakin näillä näkymin jatkuu 13.4. saakka. Alustavien tietojen mukaan Kokonhalli on kiinni 1.5. saakka, kuitenkin jos tilanne vain sallii, kilpailevat joukkueet saattavat aloittaa ulkotreenit ennen Kokonhallin aukenemista. Ulkotreenien osalta seuraamme koronatilannetta ja toimimme viranomaisten sääntöjen mukaisesti.

Olemme saaneet paljon kyselyitä etätreenien järjestämisestä. Tulemme jatkossa joka maanantai julkaisemaan kilpaileville joukkueille treeniohjelmavideon, tämä lähetetään joukkueille Whatsupin kautta. Tarkoituksena on pitää hyvää mieltä yllä sekä luoda intoa kotitreenaamiseen. Valmentajat tulevat myös lähettämään joukkueilleen videotervehdyksiä. Nyt on oiva hetki virittää trampoliini ulos ja harjoitella turvallisesti voltteja. Muistakaa myös kannustaa joukkuelaisia olemaan toisiinsa yhteydessä puhelimitse.

Hallituksessa toimivat valmentajamme käyttävät hiljaisen hetken hyväkseen ja tulevat suunnittelemaan kilpajoukkueille kattavaa treenipakettia hyvistä toimintatavoista. Tavoitteena on ottaa nämä käyttöön heti kun pääsemme taas harjoittelemaan yhdessä. Tämän tarkoituksena on luoda yhtenäinen treenauskulttuuri läpi seuran.

Kausimaksut. Lämmin kiitos niille vanhemmille, jotka ovat eläneet mukana meidän tilanteessa ja ilmoittaneet, että haluavat edelleen maksaa kausimaksunsa jatkossa normaalisti. Pääsääntöisesti toimimme maksettujen kausimaksujen kanssa siten, että kaikkien tulisi normaalisti maksaa nyt ne laskut jotka ovat mahdollisesti auki ja sitten kun tiedämme treenitauon tarkan pituuden, niin sitten määritämme paljonko voidaan maksuista hyvittää. Tässä seuraamme Olympiakomitean sääntöjä (https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/17/seuratoiminta-ja-koronavirus/?fbclid=IwAR0TbkgzZfswjL5ymS9eOr2S3VtZ4EioW9gKY0A_zc12VZVguv9Dsg9TzGI).

Pitäkää treeni-intoa yllä, kannustetaan ja välitetään toisistamme, sillä heti kun tilanne sallii, palaamme rakkaan lajimme pariin intoa täynnä.

Parhain terveisin,
FSC:n hallitus